Een fotostudio is dé animatie bij uitstek om uw evenement levendiger te maken en uw gasten onder te dompelen in een bepaalde sfeer. Indien u dit wenst, kunnen uw gasten hun foto na afloop mee naar huis nemen.

Wij stellen de fotostudio op, waar en wanneer u dit wilt. De genomen foto’s kunnen onmiddellijk worden afgedrukt en er kan gezorgd worden voor een decor dat geheel bij uw eventuele thema past.

Of het nu gaat om het vastleggen van herinneringen tijdens een evenement of om foto’s en/of video’s die zullen worden gebruikt als marketingmateriaal, foto’s en video’s zijn visueel materiaal en hebben steeds een grote impact.

Onze professionele fotografen en videografen zullen u volgen in al uw projecten. Het één voor één mensen met een eindeloze passie voor beeld die u kwaliteitsvolle foto- en videoreportages zullen afleveren.

Een photo booth is leuk en speels, het perfecte item om je evenement te animeren. Iedereen zal gekke gezichten trekken en grappige poses aannemen en bovendien gaan uw gasten naar huis met een leuke herinnering!

Deze vier fotootjes worden afgedrukt op kwaliteitsvol fotopapier en kunnen volledig aangepast worden aan uw evenement en/of uw bedrijf: een kleur, een logo, een naam, een datum, enz.

Voor nóg meer sfeer en animatie kan de photo booth gekoppeld worden aan een groot scherm, kunnen er lichteffecten en/of een green key achtergrond aan toegevoegd worden, enz.