Uw huwelijk, uw verjaardag, uw feest, enz. zal voor eeuwig in uw geheugen gegrift staan. Maar dankzij de foto’s en video’s ervan, zal u zich elk moment en elke gebeurtenis nauwgezet kunnen blijven herinneren.

Wij stellen professionele fotografen en videografen te uwer beschikking. Eén voor één mensen met een passie voor beeld die al het mogelijke zullen doen om prachtige, kwaliteitsvolle herinneringen af te leveren.

Wat is er leuker dan een fotostudio op uw evenement? Een fotostudio zorgt voor extra sfeer en animatie, uw gasten zullen er dol op zijn en u krijgt er nog meer herinneringen voor in ruil!

Wij zorgen voor de installatie ervan en indien u dit wenst kunnen wij er eveneens voor zorgen dat uw foto’s ter plaatse worden afgedrukt. Op die manier kunnen uw gasten een leuke herinnering mee naar huis nemen.

Hij neemt weinig plaats in beslag, hij is gemakkelijk in gebruik en hij zorgt voor veel plezier… Inderdaad, we hebben het over de photo booth! Of je nu alleen voor de lens gaat staan of met meerdere personen, iedereen zal zich laten meeslepen in het trekken van gekke gezichten en het aannemen van grappige poses!

Wat nog leuker is, is dat de vier foto’s die enkele ogenblikken eerder werden getrokken onmiddellijk worden afgedrukt. De lay-out van deze foto’s kan volledig worden aangepast aan uw evenement: een bepaalde kleur, een logo, een naam, een datum, enz. Een leuk aandenken voor uw gasten!

Voor nóg meer sfeer en animatie kan de photo booth gekoppeld worden aan een groot scherm, kunnen er lichteffecten en/of een green key achtergrond aan toegevoegd worden, enz.