Het is niet vanzelfsprekend om een feest te organiseren in uw eigen huis en/of tuin. Hoe kan u uw interieur beschermen? Is er genoeg ruimte?  De lijst met vragen kan soms erg lang zijn.

Geen paniek! Samen vinden we de gepaste oplossingen om het feest dat u in gedachten hebt technisch te verwezenlijken. Maar we doen nog meer: we zullen er ook voor zorgen dat uw feest magisch en onvergetelijk wordt.

U hebt ervoor gekozen om uw feest in een feestzaal te laten doorgaan? Perfect! Wij kunnen u aan de hand van onze diensten voor licht en geluid helpen om uw gasten van bij hun binnenkomst onder te dompelen in een gezellige en feestelijke sfeer. Wij bieden u technische bijstand maar nog zoveel meer. U kan bij ons ook terecht voor animaties, fotoreportages, een photo booth, versiering, enz.

Wij werken ook nauw samen met verschillende feestzalen die bijgevolg reeds volledig uitgerust zijn met de nodige technische apparatuur van WePlay.

Wilt u uw feest laten doorgaan op een specifieke of buitengewone locatie? Of op een locatie die perfect past bij het door u gekozen thema?

Dat is absoluut mogelijk! Dankzij onze expertise kan u ons inschakelen voor de analyse van de technische mogelijkheden en kunnen wij de locatie vervolgens omtoveren tot een unieke en adembenemende plaats voor uw gasten.

Uw feest in het buitenland organiseren, kan het nog onvergetelijker maken! Uw gasten ontdekken een nieuwe locatie en hebben wat meer tijd om van uw evenement te genieten. Een grotere verrassing en nóg mooiere herinneringen voor zowel uw gasten als uzelf!

Maar een evenement in het buitenland organiseren heeft ook nadelen: er komt meer werk bij kijken en het brengt meer zorgen met zich mee… Geen nood, wij zullen u helpen om uw ideeën uit te werken en ze te verwezenlijken waar u ook maar wenst. Wij komen ter plaatse met ons materiaal voor licht en geluid en toveren uw locatie om in uw droomlocatie dankzij onze ervaring en knowhow.

Wilt u uw gasten onderdompelen in een specifiek thema of wilt u de locatie en de tafels gewoonweg mooi versieren voor uw feest?

Wij bieden u de professionele decoratiediensten van onze partnerbedrijven aan. Samen toveren we elke locatie om tot uw droomlocatie om uw gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.