Een belangrijke mijlpaal of gewoon een jaartje erbij? Wilt u uw verjaardag vieren samen met alle mensen die u liefhebt? Wat een geweldig idee! Of wilt u een naaste verrassen met een verrassingsfeest voor zijn of haar verjaardag?

Verrassing of niet, wij helpen u om van deze gebeurtenis een onvergetelijke herinnering te maken. Wij zorgen voor de gewenste licht- en geluidssfeer en we bieden ook verschillende animatiemogelijkheden aan zoals muzikanten, een photo booth, enz. voor nog meer amusement.

Danspas na danspas krijgt de dans vorm! We bewegen steeds beter op de muziek en voelen ons steeds comfortabeler aan de arm van onze danspartner. Een avond lang maken we plezier, verbeteren we onze dansskills en leren we bij in een gezellige sfeer.

Wij helpen u bij het installeren van de nodige muziekinstallaties maar zorgen ook voor de gepaste verlichting voor een optimale sfeer. De perfecte ingrediënten voor een dansvloer in vuur en vlam!

Voor een speciale gebeurtenis, voor een goed doel of voor elke andere gebeurtenis die aanleiding geeft tot het samenbrengen van mensen is een receptie of een gala-avond het evenement bij uitstek!

Dergelijk evenement brengt veel mensen bij elkaar en zorgt dus voor veel doorgang en organisatie, maar wij staan u bij voor een vlot en vlekkeloos verloop ervan. Wij zorgen voor een verzorgde sfeer en voor een onberispelijke technische uitrusting: muziek, verlichting, speeches en nog zoveel meer.

Wilt u de mensen rondom u sensibiliseren voor een goed doel of wilt u uw passie delen? Wilt u mensen in contact brengen met een bepaald onderwerp door een gastspreker uit te nodigen of door zelf het woord te nemen?

Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het publiek alles goed kan horen en zien en er volop van kan genieten. Wij zorgen er eveneens voor dat de gastspreker over al het nodige materiaal beschikt voor een vlekkeloos verloop van zijn of haar conferentie.

Wilt u graag zelf tentoonstellen of wilt u een tentoonstelling organiseren? Gaat het om kunstwerken, objecten, een bepaald thema of een parcours? De organisatie van een dergelijk evenement moet goed op voorhand gepland worden en vereist technische hulpmiddelen.

Wij kunnen u helpen bij het uitvoeren van uw ideeën op het vlak van licht, geluid, presentatie of algemene sfeer. Uw maximale tevredenheid en de tevredenheid van uw publiek is ons hoofddoel. We zijn één en al oor: wat wilt u graag tentoonstellen?

Er bestaat uiteraard geen allesomvattende lijst van alle soorten evenementen! Wat doorslaggevend is, zijn uw ideeën en verlangens!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we dit samen kunnen bespreken! Wij staan volledig te uwer beschikking en zullen samen met u op zoek gaan naar de beste oplossingen! Door aangepaste en kwaliteitsvolle licht- en geluidsinstallaties kunnen wij uw evenement de gewenste sfeer geven.